Google Reklamları

Google Reklamları

2 Aralık 2012 Pazar

Braga Galatasaray Maçı 5 Aralık 2012


Google Reklamları
Braga Galatasaray Maçı 5 Aralık 2012 saat 21:45 de hangi kanalda,maç sonucu kaç kaç bitti ? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. haftasında SC Braga’yla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.
Diğer oyuncular da antrenmana düz koşu ve ısınma açma germe hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan futbolcular, yapılan çift kale maçın ardından antrenmanı tamamladı.
Dün akşam oynanan Gaziantepspor maçında sakatlık geçiren Fernando Muslera ise antrenmanda yer almadı. Galatasaray, SC Braga karşılaşmasının hazırlıklarına, yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.
 Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ın Gaziantepspor'la 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Galatasaraylı Eboue açıklamalarda bulundu.
Eboue maçla ilgili değerlendirmesinde, "Tabi 3 puan için geldik 2 puan kayıp için üzgünüz. Futbolda oluyor bu, konsantre olmamız gerekiyor. Ne yazık ki 2 puan kaybettik. Bunu unutmalıyız önümüzde önemli bir maç var ve buna odaklanmalıyız." dedi.Takımda Braga maçı öncesi bir konsantrasyon kaybı olup olmadığı sorulan Eboue, "Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bir konsantre kaybı olduğu doğru. Tahammülüz yok bu kayıplara kimle olursa olsun konsantre olmalıyız." şeklinde cevap verdi.