Google Reklamları

Google Reklamları

6 Ekim 2012 Cumartesi

Galatasaray Eskişehirspor 6 Ekim


Google Reklamları
Kadrosunda 10 yabancısı bulunan G.Saray'da Fatih Terim, sakatlıklar, cezalılar ve formsuzluklar nedeniyle Eskişehir karşısına sadece 3 yabancı ile çıkacak Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak, moral bulmak istiyor. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı hakem İlker Meral yönetecek.

Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı an be an takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER GALATASARAY
Muslera Eboue Dany Semih Hakan Balta Aydın Hamit (Melo) Selçuk Emre Burak Umut

 ESKİŞEHİRSPOR
Boffin Diego Servet Akaminko Dede Erkan Hürriyet Alper Tello Necati Kamara

Önce Orduspor, sonra da Braga maçlarında alınan yenilgiler Fatih Terim'i Eskişehirspor maçı öncesinde acil önlemler almaya itti. Terim, Braga maçı sonrasındaki 2 saatlik toplantının ardından dün de oyuncularıyla özel görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerde Terim özellikle Burak, Melo ve Amrabat'la bazı konuşmalar yaptı. Terim, dün akşam Elmander'in sakatlanması ve kadrodan çıkarılması üzerine Burak'la bir görüşme daha yaptı.

 Bu görüşmede tecrübeli teknik adam daha önce Eskişehir maçında kendisine forma şansı vermeyi düşünmediği oyuncusunu bu maça konsantre etmeye çalıştı. Burak ise bu maçta elinden gelenin en iyisini yapacağı konusunda hocasına söz verdi. Terim'in bu akşam Eskişehir maçında farklı bir kadro kurgusu üzerinde duracağı ve Hamit'in durumuna göre orta sahada Melo'yu kulübeye çekmeyi düşündüğü de öğrenildi. Amrabat'ın yerine milli takıma alınmanın morali üzerinde olan Aydın da ilk 11'de olacak. Kadrosunda 10 yabancı olan G.Saray'ın sahaya sadece 3 yabancı oyuncu ile çıkması bekleniyor.

 Lige 2 yenilgi ile başlayan ama ardından oynadığı 4 maçtan 3'ünü kazanan konuk ekip Eskişehirspor'da ise çapraz bağlarından sakatlığı blunan Sezgin Coşkun forma giyemeyecek. Galatasaray'dan, Eskişehirspor'a transfer olan Necati Ateş ise eski takımına karşı forma giyebilecek. Ateş, kırmızı şimşeklerin Galatasaray maçındaki gol ayağı olacak. İki takımın ligde yaptığı son maçlardaki rekabet dikkat çekiyor. Son 10 maçın 5'ini Galatasaray kazanırken, 3 maçtan Eskişehirspor galip ayrıldı, iki maç da berabere sonuçlandı.

Galatasaray oynadığı 6 maçta topladığı 13 puanla ligde lider durumda. Sarı-kırmızılı takım evinde oynadığı hiçbir maçta puan kaybı yaşamadı ve 3 maçta 8 gol atıp 3 gol yedi. Fatih Terim yönetiminde Galatasaray, ligde attığı 15 golle ligin en golcü takımı konumunda. Eskişehirspor oynadığı 6 maç sonunda 9 puan topladı ve 9. sırada bulunuyor.

Deplasmanda 3 karşılaşma oynayan Eskişehirspor, 3 maçta bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 5 gol atarken kalesinde 6 gol yedi. Bu karşılaşmada ilk 11 içerisinde görev alması beklenen Necati Ateş, sene başında Galatasaray ile yollarını ayırarak Eskişehirspor ile anlaştı. Necati bu maça kadar 3 maçta iki gol atmış durumda. İki takım arasında 2008-2009 sezonundan bu yana oynanan maçlarda Galatasaray, 8 maçta 3 galibiyet aldı (ikisi evinde). Eskişehirspor da 3 kez galip gelmeyi başardı. (ikisi evinde) Geriye kalan iki maç ise berabere sonuçlandı. Bu süreçte sarı-kırmızılı takım 13 gol atarken Eskişehirspor 11 gol kaydetti.