Google Reklamları

Google Reklamları

22 Kasım 2012 Perşembe

25 Kasım Fenerbahce - Genclerbirligi müsabakası


Google Reklamları
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında, 25 Kasım Pazar günü, Fenerbahçemiz ile Gençlerbirliği arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak maçın biletlerinin satışına, 21 Kasım Çarşamba günü başlanacak.
Fenerbahçemiz ile Gençlerbirliği arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 25 Kasım Pazar günü oynanacak maça 3 şanslı kişiye çift kişilik bilet kazanma fırsatını kaçırmayın.

"BILET" yazıp 1907'ye EN ÇOK SMS gönderip en çok puan toplayan ilk 3 kişi, Fenerbahçemizin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maça 3 adet çift kişilik bilet kazanacak. Maçı izleme şansına sahip olmak için siz de en çok SMS gönderip en yüksek puanı toplayan 3 kişiden biri olun, maç bileti sizin olsun!
*BILET* yazıp 1907'e gönderdiğiniz her bir sms karşılığında 100 puan ve Fenerbahçe arka planı cep telefonunuza gelecektir. Gelen arka planı yüklemeniz için wap ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir. Wap'tan içerik yükleme standart operatör tarifenizden yapılacaktır. Sms gönderim Bedeli 2 TLdir.

*Yarışma 19 Kasım Pazartesi Günü başlayacak olup 23 Kasım Cuma Günü saat 10.00 de sona erecektir. Kazananlara yarışmaya katıldıkları cep telefonlarından ulaşılacaktır. Aynı gün içinde saat 15.00'e kadar kazanan kişilere ulaşılamaması durumunda bilet ödülü yedek talihliye aranıp verilecektir.

*Kazananlar; 23 Kasım Cuma 15.00'den sonra www.fenercell.com 'da açıklanacaktır.

* Biletler çift kişilik Fenercell tribünündendir.

*Kampanyaya tüm Turkcell, Vodafone, Avea ve Fenercell kullanıcıları katılabilir.
21 Kasım Çarşamba günü Kongre Üyelerimiz, 22 Perşembe günü Kongre Üyelerimiz ile birlikte Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacak biletlerin genel satışına, 23 Kasım Cuma gününden itibaren başlanacak.

Kongre Üyelerimiz 5, Platinium Taraftar Kart ve Premium Kart sahipleri 3, Gold Kart sahipleri 2, Fenercell faturalı hat aboneleri ve Classic Kart sahipleri ise 1 bilet alabilecek.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında, Fenerbahçemiz ile Gençlerbirliği arasında oynanacak maçı Yunus Yıldırım yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre 25 Kasım Pazar günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçında Yunus Yıldırım düdük çalacak.Ekrem Kan ve İsmail Şencan'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Çağatay Şahan.

Bilet fiyatları ise şöyle:


TÜRK TELEKOM VE MİGROS TRİBÜNÜ : 33,00.-TL
FENERIUM ÜST NISSAN  H-I BLOK: 77,00.- TL
FENERIUM ÜST NISSAN C-D-F-G BLOK :99,00.-TL
FENERIUM ALT G BLOK: 125,00.- TL
FENERIUM ALT B-F BLOK :175,00.- TL
FENERIUM ALT C-E BLOK:215,00.- TL
FENERIUM ALT D BLOK :225,00.- TL